CE-INVEST d.o.o.
Stari trg 32 a, 8210 Trebnje
Tel: 386 (0)7 34 83 270
386 (0)7 34 83 271
Fax: 386 (0)7 34 83 275
eMail: info@ce-invest.eu


DEJAVNOSTI


1. PRIPRAVA DOKUMENTACIJE

Z izvedbo nudimo tudi pripravo dokumentacije - od idejne zasnove do projekta izvedenih del.

2. IZVEDBA, GRADNJE

Nudimo celovite rešitve na področju gradnje, kar zajema gradbeno obrtniška dela ter strojne in elektro inštalacije. Ukvarjamo se tako z novogradnjami kot tudi s sanacijami, rekonstrukcijami, prenovami in adaptacijami objektov, zunanjo ureditvijo ter vzdrževalnimi deli. 

Novogradnje

Zagotavljamo vam najboljše rešitve za vse vrste novogradenj – betonske, zidane, jeklene ali lesene konstrukcije. Pri nas naročnik aktivno sodeluje pri nastajanju objekta, saj so želje investitorja na prvem mestu. Poleg učinkovite organizacije nas odlikuje tudi lastna mehanizacija ter kakovostni materiali. Tako vaše ideje postanejo realnost.

Sanacije

Naše podjetje odlikujejo predvsem obnove stavb kulturne dediščine, kot so grad Metlika, Slovenska filharmonija, grajski hlevi v Loki pri Mengšu, osnovna šola Prežihov Voranc in številni drugi objekti.

V zadnjem času smo se usmerili tudi na energetske sanacije objektov, ki zajemajo sanacijo ovoja stavbe, vključno s stavbnim pohištvom, sončnimi elektrarnami, sanacijo ogrevalnih sistemov in še mnogimi drugimi ukrepi, ki naredijo objekt bolj varen in varčen.

Rekonstrukcije

Z rekonstrukcijami dodamo objektom novo podobo, ki zagotovijo večjo in trajnejšo uporabnost. Do sedaj smo izvajali rekonstrukcje tako znotaj objektov (na primer rekonstrukcija kuhinj, jedilnic, podstrešnih prostorov...) kot tudi zunaj njih (rekonstrukcija ostrešij oziroma strehe, nadstreškov, prizidki...).

Najpomembnejše rezultate dosedanjega dela si lahko ogledate preko referenc

3. NEPREMIČNINE

Vas zanima nakup ali najem poslovnih prostorov ali stanovanja? V kolikor bomo imeli aktualen objekt, stanovanje ali poslovni prostor, vas obvestimo na tej spletni strani.

4. IZPOSOJA GRADBENE MEHANIZACIJE

V lasti imamo številne gradbene stroje, ki si jih lahko izposodite. Stroji so skoraj novi in redno vzdrževani. Vsako leto se nabor mehanizacije širi in obnavlja. Za upravljanje gradbene mehanizacije imamo zaposlene kvalificirane delavce z večletnimi izkušnjami. Seznam gradbene mehanizacije z nekatermi slikami si lahko ogledate tukaj.

V kolikor potrebujete našo pomoč za uresničitev vaši idej, nam prosimo pošljite povpraševanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Moving_plus
Moving_minus